tiistai 29. lokakuuta 2013

Richmond pt 1

Tässä ekat kuvat viime lauantaisesta Lontooreissusta kera Miian, Minsun ja Eszterin - päivän pääkohde oli siis Richmond Park missä peuroja käyskentelee vapaina ja oli kyllä aivan ihana paikka :--) Peuroista lisää kuitenkin seuraavassa postauksessa, jos olisin tunkenut peurakuvatkin tähän niin tästä olis tullut hieeeman liian pitkä!
Oon ihan syksyfiiliksissä, koko ajan tekee mieli leipoa omena- ja kurpitsajälkiruokia ja polttaa kynttilöitä enkä malta oottaa Disney Channelilta tulevia nolojen lastensarjojen halloweenjaksoja, heh heh!
Roosa tää kuva on omistettu sulle, mikäs rakennus se siellä loistaa muita kirkkaammin... :D
Siellä puistossa asuu papukaijoja? Nähtiin ainaki kymmenen, siellä ne lenteli variksien ja naakkojen seassa.
Lol ihan samanlainen kirkko kun Bedfordissa.
Puistosta päästyämme käveltiin kohti Richmondin keskustaa, oli ihanat näkymät :--)
Kalliin näköisiä taloja ja autoja oli joka paikassa eikä tuolla kuulemma olekaan halpaa asua. Lentokoneita meni tasaiseen tahtiin noin kahden minuutin välein taivaan halki!
Iltapäivällä mentiin käymään vielä Oxford Streetillä, tosin vaan muutamassa kaupassa. Ostin yhden paidan lisäksi...
... kalliin mutta taivaallisen hyvän vohvelin ♥ Tää paikka oli ihan Bond Streetin metroaseman vieressä, käykää ihmeessä jos tonnepäin eksytte!
Oli tosi mukava päivä ja virkistävää päästä taas Lontooseen. Se on hassua miten tietyt paikat siellä tuntuu aivan tutuilta ja tiedän missä on mitäkin, ja tunnin metromatkakin yksin tuntuu ihan normaalilta - tai lähinnä fiilikset oli sellaset että tässä sitä istutaan metrossa niinkuin kaikki muutkin, matkalla näkemään uusia kavereita, ai niin ja asun nykyään Englannissa ja voin tulla Lontooseen melkeinpä milloin huvittaa. Hih!
---
Here are the first photos from last Saturday when I went to London with MiiaMinsu and Eszter. The main point of the day was Richmond Park, a huge nature reserve where there are also lots of deer roaming around freely. :--) There'll be more deer photos in the next post!
The park was huge and very beautiful, and there are also parrots in the park which is weird :--D We also walked through the centre of Richmond and it looked lovely, lots of expensive looking houses and cars and planes flying above you every two minutes. We also went to Oxford Street but only visited a few shops, I bought one shirt and an expensive but divine Belgian waffle. You can buy them right next to Bond Street tube station, I highly recommend them!
It was an excellent day all in all and it's always nice to go to London. It's funny how certain places there feel so familiar and I know where everything is, and an alone one-hour-journey in the tube just made me realise that I actually live in England and am able to take the tube anywhere and visit London almost whenever I like. :D

12 kommenttia:

  1. Vautsi, aivan yli-ihania kuvia! Varsinki ensimmäinen ja tuo Oxford Streetiltä otettu kuva, tuli ihan sellanen "I wanna go to those places right now!" -fiilis :) Onneksi muakin kutsuu Lontoo taas kuukauden päästä, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! Jee kiva että pääset Lontooseen :D

      Poista
  2. Äääh tulin taas lukemaan tätä ja arvaa tekiskö mieli tulla sinne nyt fiilisteleen syksyy, ku täältä ehti jo tippuu suurin osa lehdistä D: Yhyyy

    VastaaPoista
  3. Vohveli näyttää niin herkulliselta, nam!

    VastaaPoista
  4. Voi ihana blogi <3 Englanti ja Lontoo on mullaki sydäntä lähellä, ja nyt kun tästä keväällä valmistutaan ylioppilaaksi ja jos ei opiskelupaikkaa irtoa, niin voipi olla Englanti kohteena... Oon kans halunnu tehä au pair -hommia jo pitkään!

    Aivan ihania kuvia sun blogissa, ihanan syksyistä ja tunnelmallista, tuli oikein kaipuu Lontooseen <3 Englannin maaseutu- ja metsä- ja kaupunkimaisemat, aijai. Pakko jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Au pairiksi lähtö ei todellakaan ole huono vaihtoehto. ;) Mäkin rakastan erityisesti brittiläistä maaseutua ja tietty kaupunkeja ja kaikkea basically, hehe :D

      Poista
  5. It was lovely to meet you Irene and glad you liked Richmond! Hope to see you again some other time! :)

    PS: that waffle is soooo tempting!! :D

    (Eszter)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It was lovely to meet you too! We should definitely meet up some other time as well :) Haha yeah, the waffle was perfect!!

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)