perjantai 6. syyskuuta 2013

A dream come true.

Lace heart goes England!

Enpä olis arvannut tätä postausta kirjoittaessani että vajaan vuoden kuluttua oikeasti asuisin Englannissa. :--D Vietän siis välivuoden au pairina, tänään päivällä saavuin tänne perheeseen!
Aloin tosissani harkita au pairiksi lähtöä heinäkuun alussa kun yhteishaun epäonniset tulokset oli tulleet, ja heinäkuun puolivälissä sitten loin profiilin sellaselle sivustolle kun aupair-world.net. Tiesin haluavani ehdottomasti Iso-Britanniaan, jotain voi jo päätellä siitä että olen matkustanut sinne neljänä vuonna putkeen... :D 
Olisin voinut aloittaa perheen etsimisen aiemminkin - jossain vaiheessa tää stressasi mua aika paljon ja pelkäsin että joudun johonkin kansanopistoon/avoimeen yliopistoon/töihin johonkin epäkiinnostavaan paikkaan jos perhettä ei löydykään koska tästä oli jo tullut mulle se ykkösvaihtoehto miten viettää välivuosi. Muutaman mutkan kautta sitten lopulta löysin tosi kivan perheen ja au pairiksi lähteminen varmistui. En halunnut mainita tästä prosessista sen enempää täällä jos tää ei oliskaan onnistunut :--D 
Mutta niin, täällä sitä nyt ollaan ja pian luvassa tietysti kuvia täältä! En tietenkään voinut ottaa koko vaatekaappiani mukaan (selvästi yritin koska jouduin Suomen päässä taiteilemaan matkalaukkujen kanssa ja maksamaan parikymppiä yhdestä lisäkilosta) mutta eiköhän tää tästä ja onhan täällä loistavat shoppailumahdollisuudet. ;)

Bloggailu jatkuu siis näissä tunnelmissa, see you soon! :--)
---
Today I flew to England to become an au pair! I didn't want to mention anything about this process here in case it hadn't had come true :D But here I am now and ready to continue blogging in the UK!

4 kommenttia:

 1. Aa, oon ihan kateellinen :D. Mut vietä mainio välivuosi siellä!

  VastaaPoista
 2. tollanen olis aivan mahtavaa! kuulostaa tosi mielenkiintoiselta (: missä päin iso-britanniaa asut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä että tästä tulee loistava vuosi :D Asun täällä suht keskellä Bedford-nimisessä kaupungissa.

   Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)