lauantai 19. lokakuuta 2013

Go gentle through your life.

Nätti auringonlasku eräänä iltana!
Keskiviikkona oli tosi sateista ja tuulista mutta käveltiin silti Miian kanssa yhteen isoon Tescoon ostamaan rahkaa, sitä kun ei täällä joka paikasta saa :< Ja se lasketaan kai jonkinlaiseksi juustoksi, wtf? Musta on tosi kiehtovaa kierrellä täkäläisissä supermarketeissa, siellä on niin hirveästi kaikkea erilaista kuin Suomessa. 
En ennen juurikaan välittänyt maapähkinävoista, mutta täällä ollessani ainakin näistä KitKateista on tullut ihan vastustamattomia? :D Taustalla joku (ylllätys yllätys) halpa juorulehti hehe.
Tänään käytiin ihmettelemässä jotain tanssitapahtumaa jossa paikalliset tanssikoulut piti esityksiä ja sen sellasta, olis kiva alkaa harrastaa tanssia ja pari vaihtoehtoa tuolta löytyikin :--)
Tässä sneak peek Dorothy Perkinsiltä tilaamastani mekosta, paketissa oli myös tollasta suklaata aaw ♥ 
---
Heyy! Nothing too special to tell today, on Wednesday me and Miia went to a huge Tesco to buy some quark, I think it's fascinating to roam around the local supermarkets because they're so different to the Finnish ones :--D Today we went to a dance event, I'd like to start dancing and there were a few nice possible places represented! In the last pic you can see a sneak peek of a dress I ordered from Dorothy Perkins - there was also a tiny Crispello in the parcel, aww ♥

4 kommenttia:

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)