keskiviikko 26. joulukuuta 2012

My Christmas

Otsikon omaperäisyydestä taas pisteet tänne :--D Eli tässä tän vuoden joulutunnelmia. Oli oikein mukava joulu, vietettiin se sukulaisten ja isovanhempien kanssa syöden liikaa, katsellen telkkaria ja nuorempien serkkujen kanssa pelattiin Xboxilla Simpsonit-peliä, tosi jouluista... :D Lahjat oli tosi kivoja ja vaikka ensin kauhistelin pakettien vähyyttä, se kauhistus meni pian ohi kun tajusin miten paljon rahaa tuli saatua lahjaksi. Osa meni jo nettikauppojen aleisiin, mutta aion myös säästää mahdollista ensi vuoden Britannian-reissua (Britannian koska maa ei ole tiedossa vielä...) ja iPhonea varten. (:
Jouluaaton naama :--D
Sikahyvää kinkkua (see what I did there ;))
Ostettiin Nipsulle jotain naksuja lahjaksi, yleensä se on tosi nirso mutta noita se rakastaa tuitui<3
Sitten omiin lahjoihin, näiden lisäksi tuli perus lapasia ja villasukkia, lahjakortteja ja sitä rahaa.
Pyjama, kaulakoru, piparimuotti ja kuusenkoriste
Muki, korvikset ja sokeroituja kirsikoita... :D
Gagan hajuvesi! En yhtään osannu oottaa tätä mutta tosi kiva yllätys :--)
Mukavasti karkkia, hampaat kiittää.
Tänään oon ihan onnellisena katellut Azkabanin vankia ja Feeniksin kiltakin on tallennuksella vaikka katoin sen pari viikkoa sitten, ihan pakko tallentaa noi aina kun ne vaan tulee telkkarista. :D Ollaan perheen kesken myös pelattu Blokusta (voitan joka pelin lähes poikkeuksetta hah) ja käytiin katsomassa Piin elämä, oli kyllä tosi hieno vaikka välillä ahdisti se kun Pii ja se tikru vaan killui siellä merellä ilman mitään tietoa pelastumisesta. Suosittelen kyllä ihan pelkän visuaalisuudenkin takia :--)
---
Some photos of my Christmas this year, the Eve was really nice and I got great presents! I didn't expect Gaga's perfume at all so it was a lovely surprise. I also got loads of candy and all the usual stuff (gift cards, mittens, woolly socks). Our cat liked his gift - aka salmon treats - too!
Today I went to see the movie Life of Pi, it was visually beautiful although at times a bit distressing when Pi and the tiger seemed to have no hope of survival. I'd recommend it anyway!

10 kommenttia:

  1. Mikähän siinä muuten oikeesti on että Harry Potterit on niin paljon spesiaalimpia kun ne tulee TV:stä? :D Pakko aina kattoa, vaikka olis just nähny!

    VastaaPoista
  2. Oon taas hetken ollu stalkkailematta tätä ja pakko kyllä sanoa että kauniita kuvia oot julkassu ! Myöhäiset hyvät joulut sinne.

    ++ jouluaaton naama on tosi nätti :>

    VastaaPoista
  3. Oi miten ihania kuvia, joulu taisi olla aika ihana? :)

    Sinulle olisi blogissani pieni haaste: http://rhapsodyinme-aino.blogspot.fi/2012/12/paivan-haaste.html

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja lahjoja ^_^ Mun piti ostaa toi hajuvesi laivalta viimeks kun kävin, mut sinne jäi. Tykkääks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja joo, toi on tosi kivan tuoksunen ja just sellanen mistä tykkään :D

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)