sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Jingle all the way

Asu parin päivän takaa jolloin urheasti päätin ottaa asukuvat jäätävästi ulkona :--D Tästä mekosta siis mainitsin tässä postauksessa, eli tää on se musta perusmekko jonka jätin kauppaan Hesassa. Löysin sen kuitenkin Tampereelta yay! Mekko siis H&M, sukkikset Promod, vyö Primark ja kengät Ellos.
An outfit from couple of days ago, I was brave and decided to go outside to take the pics. It was freezing. Wearing H&M knit dress, Promod tights, Primark belt and Ellos shoes.
Joulukynnet vol 2, aina ei Konadeilut onnistu. / Christmas nails vol. 2, playing with Konad isn't always that successful.
Tänään kävin ideaparkissa ostamassa vähän lahjoja sun muuta, ja itselleni löysin uuden ripsarin ja meikkivoiteen ja muuten vaan tuollaisen kasvonaamion. En yhtään tiedä millaiset nuo ripsari ja meikkivoide on, toivottavasti ihan kelpuutettavat :--D En oo vielä koskaan löytänyt tarpeeks vaaleaa meikkivoidetta, mutta tää on aika lupaava, tai ainakin kaupan valaistuksessa oli.
Today I went to Ideapark to buy some gifts etc. For myself I found a new mascara, foundation and a random moisturizing mask as well cause it was so cheap... :D I've no idea what the foundation and mascara are like, I hope I can live with them and that I don't have to go buy new ones right away.

10 kommenttia:

 1. Mitä tuo meikkivoide maksoi? Ootko kokeillut Lumene Natural Coden sävyä 10? Itselle se on tähän mennessä ainut tarpeeksi vaalea meikkivoide ja näin talvella sekin tuntuu vähän liian tummalta... Ois siis kiva löytää jotain vaihtoehtoisiakin meikkivoiteita, jotka vois toimia vielä tuotakin paremmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli noin 15 euroa :) Eka meikkivoiteeni oli joku Lumenen ja tajusin parin kuukauden käytön jälkeen että se on ihan liian oranssia (:DD) joten Lumeneen en ole sen jälkeen koskenut. Tää ei luonnonvalossakaan oo mitenkään huonon sävyinen, ei peitä mitenkään erityisen hyvin mutta kyllä tätä nyt käyttää!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia ja upea mekko!

  VastaaPoista
 3. Otatko kuvat itselaukaisimella vai ottaako joku susta nää asukuvat & mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öömm yleensä otan kuvat kaukolaukaisimella, toisinaan kaveri ottaa. Tän postauksen kuvat kaukolaukaisimella :D Kuvaan Canonin EOS 450D:llä :)

   Poista
 4. Ää alkoi tekee mieli Arnoldsin cremejä <3 :)

  VastaaPoista
 5. Sulle on tunnustus mun blogissa! (:
  http://kohtaonjoaamu.blogspot.fi/2012/12/blogitunnustus-top-5-lempiblogit.html

  VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)