perjantai 7. joulukuuta 2012

Like a student of a certain magic school

Joo-o, niin sitä melkeinpä näyttää Tylypahkan oppilaalta kun päällä on viitta ja tupakaulaliina. :--------D Ei se mitään, lämmin oli ja se on tärkeintä Suomen ihanassa jäätävässä talvessa. Viitta Dorothy Perkinsiltä ja kaulaliinan ostin keväällä studiokierrokselta.
Ja tässä erään Ellos-tilauksen sisältö: uudet talvikengät (joissa on tosin ihan tasainen pohja, ainakin vielä oon pysynyt pystyssä...) ja peiteväripaletti. Noi kengät on oikein kivat vaikka massiivinen ja epätavallisen taakse sijoitettu korko ensin epäilyttikin, mutta nyt ne jo näyttää ihan hyviltä. Wet 'n' Wildin paletti on tosi käytännöllinen ja toimiva, mulla oli vähän ennakkoluuloja ton vihreän suhteen mutta se toimiikin oikeasti punaisuutta vähentävästi!
---
It just happens that you look nearly like a Hogwarts student when wearing a cape and a house scarf hahah :D But it's okay, the most important thing in the chilling winter is to stay warm and with these I certainly didn't feel cold. The cape's from Dorothy Perkins and I bought the scarf on my visit to the Studio Tour (that post isn't translated, soz).
I bought the shoes and the concealer palette from an online shop. The heels of the shoes are quite massive and first I thought they looked dumb, but now I'm used to them. The palette really does what it's meant to do, I was suspicious about the green colour but it actually neutralizes the redness like it promised!

16 kommenttia:

 1. ihana viitta, oot tosi nätti (:  silvercloudd.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on kyl ihanan ainutlaatuinen! :)

   Poista
  2. Kyllä se muistaakseni taisi 60-70 euroa maksaa (+ postikulut), luulen että noita saa halvemmallakin kyllä!

   Poista
 2. Oi rakkaus toi sun asu! ♥ Haluun itsekkin tollaisen kaulaliinan :)

  VastaaPoista
 3. ooh aivan ihanat kenkulit <3 Unohtamatta söpöä asua!

  VastaaPoista
 4. voi luojaaaaa ootko edes ihanin ton viittas ja kaulaliinas kanssa ♥

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja oot kaunis! :)

  http://hheiddiii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. hihi, mulla on ollut pienen elämäni aikana tasan yksi suklaakalenteri, ja muistan niiden suklaiden maistuneen ihan kamalalle! toi fazer-kalenteri tosin taitaa olla vähän toista luokkaa..? :--DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei onneksi tarvii pelätä että minkälaatuista suklaata sieltä luukuista oikein tulee! :DD

   Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)