tiistai 23. lokakuuta 2012

October 20-22

Plaah mikä upea otsikko, oh well! Tässä viime päivien ohjelmaa.
Eilisen taksvärkkityö.

Lauantaina suunnattiin äitin kanssa Hesaan I Love Me -messuille, kiinnostavat kyllä oli ja kauhea määrä näytteilleasettajia :D Ensin ajattelin laittavani jotkut korkkarit jalkaan mutta onneksi järkiinnyin ja menin ihan matalapohjasilla kenkuleilla, niidenkin kanssa alkoi jalkoja kivistää :--)
Halusin säästää rahojani joten en ostanut paljon mitään, titiMadamin ja Kooky Gemsin osastoilla houkutus oli järkyttävän suuri mutta pakottauduin kävelemään kiltisti pois :--D Ilmaisnäytteitä kertyi jonkun verran:

Kuvasta voi löytää pyykinpesuainetta, hammastahnaa, kosteusvoitenäytteen, jalkavoidenäytteen, purkkaa ja kuivattuja puolukoita what.
Ostin tollasen Avonin käsirasvan (joku 1-2 e) ja Oriflamen jostain kassista sain tollasen pikkusen voiteen. Sitten oli pakko ostaa jostain naurettavan halvalta überlaatumeikkiosastolta puuteri/poskipunahelmet (3 e) ja kynsilakka (1 e). Luulin että noissa helmissä ei ois juurikaan pigmenttiä, mutta sitä onkin oikeastaan aika reippaasti! :--D

Sunnuntaina käytiin Tampereella kiinalaisessa syömässä ja näytin tältä:
Sori kuvanlaatu, piti rajata :<
One Wayn nahkatakki, H&M:n pitsihuivi ja mekko, Dorothy Perkinsin kengät ja Primarkin laukku. Ostin sen keväällä Lontoosta ja olin ihan woooou kun löysin sen! Ois voinu ottaa useammissakin väreissä hehe kun hintaakin oli vaan 9 puntaa :D Toi pidempi killutin tuli mukana ja brittilippusydän on Accessorizesta.
Kaloja kiinalaisessa wuhuu
---
Things I've been doing during the past three days:
yesterday I baked a mud cake, on Saturday I visited an expo which consisted of three areas (beauty, health, fashion and jewellery), and on Sunday I had dinner in a Chinese restaurant.

2 kommenttia:

  1. Ihania noi sun kenkäs oikeasti, tykkäisin itsekin tuonmallisista ja -tyylisistä mutta en oikein tiedä mistä etsiä. 8( <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :3 Ja jep tykkään noista ja ton mallisista hirveesti itekin, niitä ei tosiaan joka paikasta löydy :<

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)