maanantai 8. lokakuuta 2012

New hairrr

Yeep eli viime keskiviikkona oli kampaaja ja hiukset lyheni jonkun verran, kampaajan sanoin "Irene näyttää taas Ireneltä" :---D Sillon keskiviikkona nää näytti ensin liiankin lyhyiltä, mutta nyt oon jo tottunut ja tykkään.
Päivän asuna Monkin pitsipaita, Cubuksen farkut, ekalla Lontoon-reissullani vuonna 2010 ostamani Primarkin korkkarit ja Superdrugin kaulakoru. Ja joo se on (brittiläinen) kosmetiikkakauppa mutta noinki kivoja koruja löytyy myös :--D
Nipsu vahtii :D
Tänään kävin myös kysymässä pisteitä siitä saksan yo-kokeesta, syksyn pisterajathan ei oo vielä tulleet mutta viime kevään rajoilla ois tullut vahva E! Ootin korkeintaan M:ää joten tää oli ilonen yllätys :--)
Muokkasin myös vähän tota sivupalkkia, popular posts-teksti on vähän korkealla koska blogger vaatii otsikon suositut tekstit-kohdalle, mutta ehkä saan sen tapeltua alemmas.
Ja viime postauksen jälkeen on tullut kolme uutta lukijaa, tervetuloa!
---
My hair was cut last Wednesday, at first it felt too short but now I'm loving it. Today's outfit: lace shirt from Monki, jeans from Cubus, heels from Primark and necklace from Superdrug.

4 kommenttia:

 1. oi ihanat hiukset! sun tyyli on kiva, niin tyttömäinen :) ♥

  VastaaPoista
 2. Oi herranjestas nyt rakastuin tähän blogiin niin paljon että huh! Sun tyyli ja nämä kuvat <3 Ja voi miksimiksi tällä ei ole satoja lukijoita?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua voi kiitoksia :'D Hehe ehkä seki päivä vielä tulee ku lukijoita on järkyt määrät :--D

   Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)