sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Macarons

Roosa oli eilen yökyläilemässä meillä ja päätettiin tehdä macaroneja! Luin kaikkia kauhutarinoita netistä miten niin moni juttu voi mennä pieleen, mutta näistä tuli kuitenki vissiin aika onnistuneita :D Mantelijauheen ois ollut parempi olla kuoretonta koska nyt noi kuorenpalat näkyy vähän ikävästi, mutta muuten nää on iha hyvän näkösiä I guess? Ja tehtiin tän ohjeen mukaan jos joku innostuu kokeileen :---)
Uuniin menossa, aina ei voi onnistua :D
Ja uunista tulleina jee :--D Ei kyllä kauheesti kohonneet mutta ei se mitään.
Täytettiin noi suklaan ja ranskankerman sekotuksella ja sit lisättiin vielä naurettavan paljon pinkkiä elintarvikeväriä, joka teki mausta jotenkin oudon :----D
Illalla katottiin Nälkäpeli koska en ollut sitä aiemmin nähnyt, ja halusin tietää mikä siinä on kaikkien mielestä niin hienoa. Täytyy sanoo että ei koskettanut mua ollenkaan, olihan se hyvin tehty ja blaa blaa mutta kun aihe on noin järkyttävä niin en nää siinä oikein mitään kiehtovaa - ja pääosien esittäjien naamat ärsyttää jostain kumman syystä. Tuskin katson tulevia osia tän jälkeen :--)

PS. 40 lukijaa tuli täyteen, kiitos kaikille jotka tätä seurailette! :) ♥
---
Roosa and I made macarons last night! I'd read all those horror stories about how so many things can go wrong, but I think these turned out to be quite pretty and they tasted good as well. We also watched the Hunger Games 'cause I hadn't seen it before, and to put it shortly I just didn't like it. The faces of the protagonists annoy me for some reason and this definitely wasn't my kind of movie.

8 kommenttia:

 1. THG on ehkä vieläki yks mun lempileffoista :3 Katon tulevat osat for sure niin voin sit kertoo kui paljosta jäät paitsi!

  VastaaPoista
 2. Joo siis itse en ole lukenut Nälkäpeliä enkä katsonut leffaa just koska olen kuullut juonen ja juttuja ihan tarpeeksi että aihe on mun mielestä vaan ihan järkyttävä. Kuvatkoon hyvin vaikka mitä ja olkoot hyviä hahmoja ja muuta mutta en itse vaan käsitä miksi se on ihmisten mielestä niin hyvä koska ewh... 8'DD
  Ihan söpöjä muuten noi.. macaronit(?), en oo ennen muuta tainnutkaan kun joskus nähnyt kuvan noista jossain. Jotain pieniä levisoherkkuja ilmeisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! Gaaah en tajuu mikä siinä viehättää :D
   Ja joo ne on tollasia leivoksia, alunperin vissii Ranskasta. Iha sika hyviä, maista jos näät joskus jossain!

   Poista
 3. tosi herkullisen näköisiä macaroneja :P ♥

  VastaaPoista
 4. Ei saatana näyttää muuten hyvältä, macaröönit leipureineen! Kaveri sattu linkkaamaan blogin, kun sanoi söpöksi ja sitten selailin vähän. Paljonko pyydätte yhdestä erästä noita KESTÄMÄTÖNTÄ NÄLKÄÄ HERÄTTÄVIÄ macaroneja? :)

  P.S. Mitähän ihmettä, jokin muu W täällä? :D Ok!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitoksia! Ei ehkä ihan olla näitä vielä myyntiin tekemässä ja kannattaa kokeilla itekin, toi ohje oli melko selkee ja helppo :D

   Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)