keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hogwarts will always be there to welcome you home.

Viime lauantaina suuntana oli taas Lontoo Miian ja Minsun kanssa ja päivän pääkohteena Harry Potter -studiot, mulle jo tokaa kertaa! :--D Sitä ennen suunnattiin kuitenkin Camden Marketiin.
Heinäkuussa tosiaan tuli viimeksi tuolla käytyä ja tässä postauksessa kirjoitinkin että tulen sitten ensi kerralla ostamaan tuolta satchelin, ja niin teinkin. :D Kuvaa laukusta myöhemmin, se on sellainen söpö valkoinen kukkakuosinen jonka hinnasta sain tingittyä vaan kaks puntaa pois mutta anyway!
  Kolmen maissa Burger Kingissä lounastamisen jälkeen oli tarkoitus lähteä sitten junailemaan kohti HP-studioita, mutta Eustonin asemalle päästyämme ihmeteltiin ensin ihmispaljoutta ja sitten selvisi että mitkään junat ei kulje koska joku on jäänyt junan alle jossain. Great. Paniikki meinasi jo iskeä mutta sitten kiltti setä kertoi että Watfordiin voi mennä myös tubella ja sitten sieltä ottaa vaikka taksin, ja niinpä suunnattiin metroon. Olin ihan kauhuissani koko metromatkan ajan, ja sitten kun saavuttiin Moor Parkin asemalle (päästiin vaan sinne asti koska mun travelcard kattoi vaan zonet 1-6 ja Watford on 8. zonella) nähtiin yksi taksi, mutta joku nainen vei sen meidän nenän edestä ja jäätiin pyörimään avuttomina autiolle asemalle. Jostain ilmestyi kuitenkin parin minuutin kuluttua joku työntekijä jolta menin kysymään epätoivoisena taksin numeroa...
... ja sitten sain soittaa meille taksin. Ei naurattanut. Taksi tuli onneksi suht nopeasti, matka sujui hyvin ja ehdittiin Watford Junctionilta studioille lähtevään bussiinkin juuri sopivasti.
Studioille saavuttiin vähän myöhemmin kuin mikä alun perin oli tarkoitus, mutta sentään ei myöhästytty. Oli niin loistava fiilis palata tonne taas - ekan vierailun tunnelmat ja kuvat viime vuoden toukokuulta löytyy muuten täältä!
Mulla oli kamerassa tällä kertaa 50 mm putki lähes koko ajan joten nää kuvat on enimmäkseen 'yksityiskohtia' :--) Hope you like them!
 Suuren salin joulukoristeet oli mielettömän nätit :--)
Kotitontun haarniska, tossa on jotain hellyyttävää ja pelottavaa samaan aikaan?
Noi kaikki kirjat olis niin kiinnostavia, miten jännä ois esimerkiks Triwizard Tragedies? :--D
Tällä kertaa maistettiin myös kermakaljaa! Oli ihan sikahyvää, tosi makeeta ja siitä tuli vissiin meille kaikille hikka mutta kuitenkin. :--D
Ulkona satoi 'lunta'!
Loppuhuipennuksena oli tietysti luminen Tylypahka, se oli tosi nätti ja taustalla soiva Harry in Winter sopi teemaan loistavasti ;--)
Taas olisin voinut ostaa koko kierroksen lopussa olevan kaupan tyhjäksi ja ihan tosissani meinasin kiikuttaa kassalle Hiinokka-pehmolelun ja Hedwig-mukin, mutta loppujen lopuksi ostin vain postikortin, Tylypahkan vaakuna -avaimenperän ja suklaasammakon. :--D Edelleen ehdottomasti suosittelen tätä studiokierrosta ihan kaikille, oli käymisen arvoinen tokallakin kerralla!
Junailtiin sitten takaisin Lontooseen, haettiin Tescosta iltapalaa (BLT-sandwich ja mustikoita+kreikkalaista jugurttia!) ja mentiin Minsulle yöksi - sunnuntaista tulossa postaus sitten seuraavaksi!
---
Last Saturday I went to London with Miia and Minsu! We visited Camden Town first and then made our way (with the tube instead of train and we were almost late and had to get a taxi, hence the serious look in that one photo) to the Harry Potter Studio Tour - it was the 2nd time for me but absolutely worth going! The post about last year's visit is here.
The Christmas decorations were beautiful and the snowy Hogwarts just breathtaking<3 I would've wanted to buy everything in the shop at the end of the tour but ended up getting only a keyring, a postcard and a Chocolate Frog. I definitely still recommend the tour for everyone! :--)
After the tour we headed back to London and Minsu's place for the night, I'll be posting about the Sunday soon! 

12 kommenttia:

  1. Irene miksmei käyty Lontoossa studiokiekalla ku taisit sanoo et oot nähny sen??????++++???+ :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltais voitu kyl mut muistelisin et päätettii köyhäillä eikä haluttu maksaa kalliista lipuista????+++ :------D

      Poista
  2. Oiii Irene, ihan mielettömiä kuvia oot saanut <3 Tuli vielä kamalampi hinku mennä itekin toisen kerran ja nähdä toi jouluvarustus...no, ehkä ensi vuonna! :-D joka tapauksessa toi paikka on vaan ihan parhautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)<3 Ja jep kannattaa todellakin käydä tsekkaamassa toi jouluedition! :D

      Poista
  3. Kävin tosiaan itekin kesäkuussa ekan kerran tuolla studioilla, mutta seuraavalla Lontoon-reissulla joutuu kyllä ehkä varmaan mennä uusintakierrokselle. :D Niin siisti paikka se oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä jouluna ;) Tokallakin kerralla löytyi hirveä määrä yksityiskohtia ja uusia juttuja mitkä viimeksi jäi näkemättä!

      Poista
  4. Eikä, näyttää ihan yli-ihanalta! ♥ Haluaisin itekin niin kovasti päästä studioille joulun aikaan, ehkä ens vuonna sitten! :)

    VastaaPoista
  5. Oli ihana postaus, tuli tästä vielä enemmän joulumielelle ♡ ostitko camdenista jotain? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! Ostin joo uuden satchelin kokoelmaani :--D

      Poista
  6. Hei! Oliko noita joulukuusia tuolla Suuressa salissa kuusi vai kahdeksan? :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei randomein anonyymi hetkeen :D Eipä mitään, sait mut avaamaan tuolla ottamieni kuvien kansion koneelta ja voin vahvistaa että kahdeksan niitä oli! :--D Toivottavasti oli apua...?

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)