maanantai 23. joulukuuta 2013

It looks a lot like Christmas

Hej hej! Vitsit, kolmen tunnin päästä on jo jouluaatto :-D Aika tyhmältä tuntuu kun ei ole lunta maassa, mutta muuten on ihan joulufiilis ja jouluvalmistelut aika lailla tehty!
Tässä muutamat kuvat tältä viikolta, on tullut leivottua vaikka mitä, availtua joulukalentereja (niitä oli 5 kpl oottamassa kun tulin kotiin... :D), juotua vihreää strawberry cupcake- teetä ja tietysti oon myös pusutellut Nipsua niiden reilun kolmen kuukauden edestä mitä oon ollut poissa!
Perjantaina käytiin Iidan ja kahden Roosan kanssa Tampereella ja kierrettiin tuo joulutori, oli aika vaatimaton siihen Hyde Parkin versioon verrattuna. :D Syötiin myös Pancho Villassa ja käytiin katsomassa Frozen, tykkäsin kyllä :--) Ja minkä takia noiden Pähkinänsärkijä-ukkojen pitää olla noin kamalan rumia?
Joulusuklaa oli järkyttävän kallista mutta myös tosi hyvää<3 Lauantaina asukuvailtiin Roosan kanssa, halusin kuvia tuosta ihanasta Primarkin villapaidasta! Hame Topshop, kengät New Look, laukku Mango.
... ja tänään sain aikaisen joululahjan, en malta oottaa että ton akku latautuu ja pääsen viimein eroon tästä vanhasta 450D:stä!!
---
Hiyaaa, I can't believe it'll be Christmas Eve in three hours! :-D There's no snow this year so it feels really weird, but otherwise I'm in a great Christmassy mood and nearly everything is ready for tomorrow.
This week I've been baking, drinking tea, opening my advent calendars (I had five waiting for me when I got home... :D) and of course giving cuddles to Nipsu for all the three and a half months that I've been away!
On Friday I went to Tampere with three friends, we checked out the Christmas market (which was preeeetty modest compared to the one in Hyde Park), had a lovely dinner in a restaurant and saw the film Frozen, it was great :--)
On Saturday we took outfit photos with Roosa again, I wore the lovely Primark jumper, Topshop skirt and New Look shoes and the bag is bought from Mango.
In the last photo there's an early Christmas present I got, can't wait for the battery to charge and then I can finally get rid of my old Canon!!

8 kommenttia:

 1. Hahaa, mäkin vaihdoin aikoinaan juuri 450Dstä 600Dhen :D Oli kyllä aika iso ero huomattavissa ja pakko sanoa että oon ollut tosi tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D No hyvä että oli positiivinen muutos :)

   Poista
 2. Ihania jouluisia kuvia. :3 Tuo villapaita on ihan äärettömän suloinen!

  Parisian Tiara Party

  VastaaPoista
 3. :OOO omg omg, uus kamera, pitääkin testailla sitä joku päivä ;))

  VastaaPoista
 4. Ihanan jouluisia kuvia! Sun asu on myös tosi nätti. :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)