lauantai 2. marraskuuta 2013

New Floral Fave

Asukuvia taas pitkästä aikaa! Viikko sitten Lontoosta ostamani Pull & Bearin kukkapaita on ehdottomasti uusi lempparipaitani, toi kuosi on täydellinen :--) Kengätkin on uudet, löytyivät New Lookilta missä ei ollut oikeaa kokoa mutta onneksi on Click & Collect-palvelu eli netissä ostamasi vaatteet toimitetaan kauppaan mistä ne voi hakea ja yleensä vielä ilman postareita! Farkut Primarkista ja laukku Mangosta.
Viime sunnuntain lounas Costassa, BLT-sandwich ja ihanaa vanilla & blueberry -kakkua. Ja Innocentin smoothietkin on jo talviasussa aw :-D
Tällä viikolla tuli taas paketti kotoa joka sisälsi esimerkiksi Demin, villapaidan ja heijastimen sekä kivan kortin <3
Torstainahan oli halloween, pääsin kaivertamaan kurpitsoja ekaa kertaa ikinä - kummallekin pojalle oli siis oma, mutta ne pääsi niinkin pitkälle kaivertamisessa että iskivät veitsen kurpitsaan, eivät saaneet sitä ulos ja sitten "Irene can you do it?" ja sitten vietin yhteensä neljä tuntia kurpitsojen kanssa. Sen jälkeen kädet haisi kurpitsalle pitkän aikaa, eww :--D
---
Here are some outfit photos, I'm wearing my new favourite shirt I found at Pull & Bear in London a week ago, the print is just perfect! The shoes are also new, bought them from New Look. I'm also wearing Primark jeans and the bag's from Mango.
Last Sunday I had lunch at Costa and this week I got a parcel from home again. :--) It was also Halloween and I got to carve pumpkins for the first time ever!

7 kommenttia:

  1. Oii kuinka kaunis ootkaan, ihana asu!

    PS. toi kakku on parasta! :D:D hehee

    VastaaPoista
  2. Nää asukuvat on aina niin ihania, ja tuo paita on tosi söpö! Pitikin kysymäni että montako vapaapäivää sulla on viikossa, saatko paljon palkkaa ja mitä sun työhön käytännössä kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti :-) Mulla on päivät noin klo 9-15 ja 18.30 eteenpäin vapaata, samoin viikonloput. Saan sen perus ~80 e viikossa ja työhön kuuluu lasten vahtimisen lisäks kotitöitä ja sellasta, ajattelin postata tästä enemmän piakkoin! :D

      Poista
    2. Oi jee olen toivonutkin sellaista postausta kun aijon itsekin mennä aupairiksi englantiin kun tämän lukion saan pois alta! :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja vaatteita! Eka kuva on erityisen magee!
    Ois kiva itelläki päästä Lontoon kaupoille, mutta onneks pääsen Pull&Beariin parin viikon päästä (mahtiskauppa!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Ja joo Pull&Bear oli mulle ihan uus tuttavuus mutta todellakin käyn siellä toistekin! :)

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)