tiistai 5. marraskuuta 2013

Richmond pt 2

Tässä toinen osa Richmondin kuvista, tällä kertaa pääosassa peurat! Peurat on parhaita ja kaikki mahdolliset peurajutut myös, vaatteista koriste-esineisiin. Eikä pidä unohtaa sitä kun kerran kesällä herättiin aamuneljältä Roosan kanssa vain bongaamaan peuroja. :--D
Eka peura mikä nähtiin! Se puisto on ihan valtava ja varmaan puol tuntia saatiin kävellä ennen kuin tää tuli näkyviin.
Ostin ton neulehameen Primarkista muutama viikko sitten, olin ettinyt tollasta jo pitkään :--) Neuletakki New Look, neule Mango, laukku eBay, kengät H&M.
Näitä ei voi koskaan syödä liikaa ♥
"Sataaks täällä"
"Hei kattokaa peura" :--D Se oli alle kymmenen metrin päässä, how cool!!
Tonne kyllä aion mennä toistekin, ei ehditty käydä läpi puoliakaan koko puistosta. Käykää tekin!
Latasin kännykkään O2 Tracks -musiikkisovelluksen koska se mainosti että Gagan uusi levy julkaistaisiin vain ja ainoastaan siellä etuajassa eli tänään sen 11.11. sijaan. Toi lupaus vähän ihmetytti koska miksi joku brittiläinen sovellus saisi etuoikeudet siihen, ja niinpä tänään Facebookiin kirjautuessani siellä on heti ekana uutinen että ARTPOP on kuunneltavissa nyt iTunesissa :--D
Ei se mitään, tälläkin hetkellä kuuntelen tota levyä tän O2-sovelluksen kautta ja tykkään kyllä! On tää aika erilainen edellisiin verrattuna, mutta joka biisissä on ainakin jotain hyvää. Lempparit on tällä hetkellä nimikkobiisi ARTPOP, Do What U Want ja Donatella. Ja Suomi mainitaan Gypsyssä wow! :D Ootteko kuunnelleet jo tätä, löytyykö suosikkeja tai mielipiteitä?
---
Here are the deer photos from our trip to Richmond! I love deer and definitely want to go there again. I wore a new Primark skirt, I'd been looking for a knitted skirt like that for a while. Sweater - Mango, cardigan - New Look, bag - eBay, shoes - H&M.
Recently I got the O2 Tracks app in my phone because it was advertised that you can get an exclusive access to Gaga's new album on the 5th of November instead of the 11th. Today when I logged in to Facebook it was the first piece of news there that ARTPOP is now available to listen on iTunes. :--D
Nevermind though, I'm listening to the album right now and I do like it - there's something good in every song. My fave tracks atm are ARTPOP, Do What U Want and Donatella. And Finland is mentioned in Gypsy, wow! :D Have you listened to the album yet, any favourites or opinions?

12 kommenttia:

 1. :OOOO minkä näköinen paikka, niin kaunista.

  Ja pitääkin tutustua tohon Gagan levyyn ಠ_ಠ

  VastaaPoista
 2. Oi miten hyviä kuvia, upeat syksyiset värit!
  Ja ihana tuo hame :D

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Onko tuo Richmond miten kaukana Lontoon keskusta-alueesta? Yritin katsoa kartasta mutten ihan hahmottanut. :D Eli olisiko mahdollista toteuttaa retkeä tonne muutaman päivän Lontoon reissulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se aika kaukana on, tubella meni tunti St Pancrasilta tuonne :'D Normijunalla vois päästä vähän nopeammin? Ja kyllä uskon että muutamasta päivästä voi muutaman tunnin tuolle omistaa, ainakin jos lähtee ajoissa liikkeelle. Kyllä mekin sinä päivänä ehdittiin vielä Oxford Streetille ihan hyvin :)

   Poista
 4. Eksyin sun blogiin vahingossa eilen! Täytyi heti skrollailla ja lueskella koko arkisto läpi, sun blogi herätti mun mielenkiinnon heti. :) Luultavasti mun kiinnostukseen tarvittiin vain sana Lontoo ja mä olin myyty. :D Kävin ite ekalla Lontoon reissulla touko- ja kesäkuun vaihteessa ja tällä hetkellä kovasti kerään rahaa seuraavaan. :p Seurailemaan jään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woah koko arkisto läpi, rispektit sulle! :D Ihana kuulla, tervetuloa!

   Poista
 5. Aivan ihana blogi sulla! Ja miten mahtavaa että oot noin lähelle päässyt peuroja, upeita kuvia. Ne on vaan niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja toi puisto on kyllä jokaisen peurafanin koettava ;--)

   Poista
 6. Hienoja kuvia ja kiva blogi! Mun äiti asuu Richmondin suunnalla niin tuolla puistossa on tullut jonkin verran käytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vau varmaan siistiä että saat Richmondissa oleilla paljon :--)

   Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)