perjantai 29. marraskuuta 2013

Flicking through the pages written in my memory

Hi darlings ja hyvää perjantai-iltaa! Pitkästä aikaa kunnon asukuvia kehiin, huomasin justiin että koko asu on ostettu Englannista :--) Hametta (jota en selvästi ole jaksanut silittää.....) ei ole ennen blogin puolella näkynyt, se löytyi eBaysta viime kuussa. Neule on Nextistä ja kengät New Lookista.
Tänään kävin vähän joululahjaostoksilla ja eilen tuli taas kotoa paketti joka sisälsi mm. Demin (as always) ja Marianne-suklaata. Oon vissiin ihan epäsuomalainen siinä mielessä että inhoan Fazerin sinistä, mutta toi suklaa on kyllä ihan ookoo. :--D
Hoksasin justiin että on enää 15 päivää siihen että lennän Suomeen joululomalle!! Hihi en malta oottaa, näkee perheen, Nipsun (joka tuli viime keskiviikkona ekaa kertaa ihan itse tietokoneen luo pyörimään kun skypetettiin äitin kanssa, normaalisti jonkun pitää raahata se paikalle<3) ja kaverit ja muutenkin ihana päästä tuttuihin maisemiin hetkeksi. :D
---
Hi darlings and good Friday evening! Here are some proper outfit photos again, just noticed that the whole outfit is bought from England. :--) I found the skirt a while ago on eBay, the jumper is from Next and the shoes from New Look.
Today I went Christmas shopping and yesterday I got a parcel from home which included for example Demi magazine (as always) and some Finnish Marianne chocolate.
I just realised that it's only 15 days until I fly to Finland for my Christmas holiday!! I just can't wait to see my family, Nipsu the cat and my friends, and of course it's lovely to get to familiar surroundings for a while. :D

8 kommenttia:

  1. wii ihana sinä :) ♥ hei mites tää meijjä Helsinki nightlife suunnitelma ku tuut ;) ? katotaa jos sullo aikaa sitte,nimittäi ois sikajees nähä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tacktack :-)<3 ja hei niin olis, nyt vaan hiomaan meidän suunnitelmaa !! :D

      Poista
  2. Jee kiva postaus :--) Ja ostin itse asiassa vissiin samanlaiset kengät new lookista just eilen! :-D ne on niin ihanat...!

    VastaaPoista
  3. Oi minä niin haluan lukion jälkeen au-pairiksi englantiin, jo pitkään ollut haaveissa :) oletko siellä minkä järjestön kautta? :33 ihania kuvia ja söpö asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa ehdottomasti lähteä :) Olen täällä ihan omatoimisesti, löysin perheen aupair-world.com-sivuston kautta. Eurooppaan lähtiessä järjestö on aika turha, jos haluaa esim. Amerikkaan tai Australiaan se voi tulla tarpeeseen, ainakin näin olen kuullut :--)

      Poista
  4. mikä sinun instagram on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. irenellen, pitäis lisätä se tuonne sivuun mutten saa aikaiseksi :D

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)