sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Yup

Päätinpä tulla vaan jakamaan parit kuvat ja ilmottelemaan että olen hengissä, päivät menee yo:hon lukiessa ja kamera ei usein ole saatavilla silloin kun olisi jotain kuvaamisen arvoista, joten postausaiheet on aika vähissä tällä hetkellä kun en viitsi mitään yhden kuvan tekstejä tehdä, pahoittelut :c
Viime... en ees muista minkä päivän asu: neule H&M, kauluspaita Primark, farkut Cubus, laukku Dorothy Perkins ja kengät Ellos.
Ette varmaan oo ennen nähneet aurinkoista mäntyä?
Lukeminen sujuu kun kissa istuu kirjojen päällä.
Sain risteilytuliaisia pari päivää sitten ja Ellokselta tilaamani mustat pillifarkut saapui myös.

Näkyillään taas toivottavasti kinostavampien postauksien kera! :--D Ja hei jos sattuu olemaan ideoita esim teemapostauksia varten niin kertokaa ihmeessä!
---
I decided to come announce that yes I'm still alive, I spend my days reading and revising for these matriculation exams (it definitely helps when my cat sits on my books, not) and yeah I have little time for anything else. When there's something worth photographing the camera tends to be somewhere else sooo :D
The outfit is from some day, I wore H&M knitted shirt, Primark blouse, Cubus jeans, Ellos shoes and Dorothy Perkins bag. I got the chocolates and the jeans on Friday.
See ya again soon with (hopefully) more interesting posts! :--D

2 kommenttia:

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)