lauantai 2. helmikuuta 2013

Chocolate Boston

Tadaa! Eilen leivoin tommosen suklaabostonkakun, tuli ihan sikahyvä :--)
Eilisen asua också ja hiukset kerrankin kiinni wow. Neule JC, hame Topshop ja kaulakoru Gina Tricot. Nää kuvat on otettu 55-250 mm putkella sen tavallisen viiskytmillisen sijaan, sillä on alkanut olemaan vähän tarkennusvaikeuksia joten kuvaan tällä varmaan nyt enemmän :p 
Oli muuten tosi kiva panikoida eilen aamulla auton kanssa: ensinnäkin kaikki ovet oli jäätyneet kiinni, jonkin aikaa meni ennenkuin sain kauhealla vaivalla etumatkustajan puoleisen oven auki. Sitten lähdin viemään lämmitysjohtoa autotalliin, mutta senkään ovi ei tietenkään auennut, joten jouduin kiertämään toista kautta autotalliin. Sitten aloin raapata ikkunoita, jotka oli jonkun ihan järkyn jään ja lumen sekotuksen peitossa, eikä tietenkään millään lähtenyt pois. Sitten kun olin saanut lasit siihen kuntoon että kehtasin ajaa, niin auton takaosasta alkoi kuulua jotain ihme rahinaa ja kolinaa. Pysäytin bussipysäkille ja takarenkaassa oli kiinni joku järkky musta jääpaakku jota sitten epätoivoissani potkin pois. En edes myöhästynyt koulusta, mutta aika jännät paikat oli!
Tän kanssa tuli vietettyä useampi tunti, kuvassa siis tää connemaraori jota ridailen kerran viikossa (click) :--) Tausta on suurimmaksi osaksi valokuva, poni piirretty Photoshopilla + piirtopöydällä.
---
I baked that delicious boston cake yesterday, the outfit's also from yesterday and consisted of a Gina Tricot sweater, a Topshop skirt and a Gina Tricot necklace. The drawing features the connemara stallion I ride once a week (click), the background is a photograph and the pony is drawn with Photoshop and a tablet. :--)

2 kommenttia:

  1. hienoja kuvia! nam kakku näyttää tosi hyvälle (; oot tosi kaunis ja aivan ihana asu (-:

    VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)