torstai 8. marraskuuta 2012

Into the coldness

Eilen hypärillä käytiin asukuvailemassa Roosan kanssa, oli järkyttävintä ikinä koska tuuli hirmu lujaa ja kampaus meni, ja lämpötila oli säkällä +1 astetta. :---D Talvea innolla odotellen!
Mekko H&M, helmikaulus Gina Tricot, sukkikset Accessorize ja kengät Dorothy Perkins. Lopultakin kunnon kuvaa niistä, niin monessa asussa vilahtaneet mutta ikinä en ole saanut aikaiseksi kuvauttaa niitä kunnolla.
Yesterday Roosa and I had an extreme outfit-of-the-day-photosession, it was so damn cold and very windy. I'm sooo looking forward to winter. Not.
H&M dress, Gina Tricot pearl collar, Accessorize tights and Dorothy Perkins shoes + finally a proper pic of the shoes, they've been worn with so many outfits but I've never really shown them in their own photo.

10 kommenttia:

 1. Kiitos! :) Löysinkin tosiaan sun blogin kun googailin tuota studiokierrosta ja piti sitten selailla vähän enemmänkin kun vaikutti niin kivalta! Täytyy sanoo et sulla on ihanin blogi jonka oon vähään aikaan löytänyt, aioin laittaakin sulle kommenttia mutta ehdit ensin :>

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi ^^ Sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
 3. sulle on haaste mun blogissa!:-)
  http://alittlemoredeeper.blogspot.fi/2012/11/and-thats-who-i-am.html

  VastaaPoista
 4. Ihana tää sun blogi, ja tykkään tosi paljon tosta bannerista! Mikä kamera sulla muuten on? Ja mitä kaikkia objektiivejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Banneri olis tosin tarkotus vaihtaa heti kun saan hyvän idean. >) Kuvaan Canon EOS 450D:llä, putkina kitti, 55-250 mm IS ja 50 mm f/1.8 :--)

   Poista
 5. Ootpas taitava piirtämään :o
  Ihana blogi ja sun tyyli on upee!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)