maanantai 19. marraskuuta 2012

Breaking Dawn and things

Eli lauantaina illalla käytiin parin kaverin kanssa Plevnassa katsomassa Aamunkoin toinen osa eli Twilight-saagan viimenen filmatisointi (thank god)! Okei pakko tunnustaa heti alkuun että mullakin oli sellanen Twilight-vaihe joskus yläasteella, jolloin Edward oli niiiiin IHQ ja Houkutus oli PARAS IKINÄ<3334, mutta nyt oon onneksi viisaampi ja HP has my heart till the end ♥
Olin etukäteen lukenut netistä ton leffan arvosteluja ja niiden perusteella en odottanut todellakaan liikoja, ja aika koominenhan toi sitten tosiaan oli. :----D Spoilereita edessä, maalaa teksti jos haluat lukea:
Ensinnäkin hajosin täysin aina kun tietokoneella tehty Renesmee tuli valkokankaalle, ja oi että sitä kohtalokkaiden katseiden määrää. Kaikki ulkomaalaiset vampyyrit näytti tietysti ihan erilaisilta kuin mitä olin kirjojen perusteella kuvitellut ja sitä rataa. Pakko antaa tunnustusta siitä tappelusta mikä alkaa kun Alice sanoo "nyt!", olin _ihan_ puulla päähän lyöty kun näytettiin Aroa Carlislen pää kädessään :DDd Onneksi tajusin että tää taitaa olla vaan Alicen näky, ei ne varmaan ois saanut muuttaa tapahtumia noin paljoa, ja niinhän se sitten olikin. Ilman sitä näkyä koko leffa olis tietenkin ollut tylsä kuin mikä, joten kun jotain actionia oli pakko saada niin kai toi noinkin meni. Kirjassa tykkäsin siitä viimesestä lauseesta, "And then we continued blissfully into this small but perfect piece of our forever." ja se oli ihan kivasti otettu mukaan tohon. Mutta joo, eipä herättänyt oikein mitään tunteita, musiikki oli ainoa joka sai kylmät väreet aikaan. 
End of spoiler!
Ja leffasta lähtiessä aloin haikailla tollasen jäähilejuoman perään, tossa on sekaisin appelsiinin, passionhedelmän, päärynän ja mansikanmakusta. :--D
Tällä hetkellä kahlaan tätä läpi !
 Piirsin tän koulussa jonkun enkunmonisteen taakse (:
---
I went to see Breaking Dawn part 2 on Saturday. I certainly didn't have high expectations, and the movie was unintentionally funny, awkward and - well, just bad. :D Now I'm reading HP and the Order of the Phoenix. That deer is something I sketched on an English paper at school.

2 kommenttia:

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)