perjantai 5. joulukuuta 2014

I'm like a boat on the water, you're the rays on the waves that calm my mind.

Moikka taas ja hyvää alkanutta joulukuuta! En tajua miten nopeasti tää syksy on mennyt, kohta on vuosi 2015??
Oli tarkotus postata nää kuvat jo viime viikonloppuna mutta olin liian kiireinen - then again, what's new :---D Yksi stadilainen kaverini tuli käymään ja käytiin muunmuassa joulumarkkinoilla (minne mentiin vain ruoan takia) ja baarissa. Lauantaina kuvailtiin vähän, päällä Topshopin sydänsweater ja uudet Vagabondin kengät<3 Ostin noi talvikengiksi mutta niiden pohja on täysin sileä joten taitavat jäädä vaan syys- ja kevätkäyttöön, höh. Bongattiin myös jänis joka poseerasi meille melkein minuutin, noita näkee täällä tosi paljon! Mukana täytekuvina myös ihana peurakynttilälyhty ja auringossa paistatteleva ananakseni.
En oo ihan varma miten monissa pikkujouluissa sitä on tullut tänä pikkujoulukautena käytyä, tänään koitan taas toipua eilisen bileistä ja saada aikaan jotain muutakin kuin tän blogipostauksen. Viikonloppu menee economicsin kokeen lukiessa ja kohta se joululomakin sieltä tulee, see ya soon!
---
Hey and happy December! Can't believe how quickly this autumn has gone by, it's almost 2015??
I was going to post these photos last weekend but there was, unsurprisingly, no time :---D A friend of mine from Helsinki came to visit me and our weekend included for example some photo taking and Christmas fair-ing on Saturday and then of course going out in the evening. I'm wearing a Topshop sweater and new Vagabond shoes<3 Also featured as random fillers are a cute deer candle holder and my pineapple, basking in the (nowadays rare) sunlight.
I'm not exactly sure how many pre-Christmas parties there's been during this season (that sounds bad lmao) but today I'm again trying to recover from one and do something productive, other than just writing this blog post. My weekend will be spent revising for an upcoming Economics exam and I'm getting excited it's not long til the holidays either, see ya soon!

4 kommenttia:

  1. Mullakin on todennäköisesti jossain vaiheessa edessä solukämpässä asuminen, niin ajattelin että olisi tosi kiva kuulla vähän sun ajatuksia solukämpässä majailusta! Ootko sä viihtynyt, tai millasena oot kokenu soluilun? Aijotko sä hakea yksiötä jossain vaiheessa, oon nimittäin lukenut että aika moni kuitenkin pääsee opiskelijayksiöön jos on juurikin vaikka vuoden ollut jonossa, asuen samalla solukämpässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän mä voisin tästä kirjotella ja yleensäkin opiskelijaelämästä Jyviksessä on kyselty niin eiköhän sellaista postausta ilmesty jossain vaiheessa! :--)

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)