lauantai 23. elokuuta 2014

WKND2014

 WOOPWOOP eli viikko sitten oli Weekend Festivalit mihin suunnattiin Iidan ja Roosan kanssa! Nää oli ekat festarit missä oon ikinä ollut, alkuvuonna vaan alkoi jotenkin kiinnostaa nää ja sitten vaan lippuja varaamaan :--) Oli ihan tajuttoman hyvät bileet ja vuoden päästä todellakin uudestaan!
 Tän näköisenä pyörin ekana päivänä siellä, Roosan kanssa intouduttiin laittamaan sulkia hiuksiin! Päätin kokeilla itseruskettavaa (jotain Kicksin halpaa) ekan kerran elämässäni myös, yhden kerran sitä ehdin laittaa ennen partyja mutta eipä tehnyt oikein vaikutusta *snort*... Tokana päivänä ei otettu kunnon asukuvia (instagramissani @irenellen sneak peek siitä ja pari kuvaa tuolta muutenkin), ostin lein kukkaseppeleeni seuraksi ja tietysti sellainen välkkyvä vaahtomuovinen Weekend-pötkö oli mukana koko ajan :D
Toppi ja shortsit New Look, kengät öö joku pieni hastingslainen kenkäkauppa ja laukku Mango. Noi H&M:n aurinkolasit on mun lempparit ja vähän varauksella otin ne mukaan siltä varalta että häviäisivät, mutta edelleen ne mulla on jes :--D
Oltiin melkein koko ajan tossa NRJ Stagella, se oli kyllä vaikuttava ja valot mahtavia sitten etenkin pimeällä. Yllätyin siitä miten hauskaa tuolla oikeasti olikaan, en ollut kuunnellut edm:ää juuri ollenkaan ennen tonne menoa (lukuunottamatta sitä radiossa soivaa kaupallista massamusiikkia) paitsi parina päivänä ennen festareita että tietäis vähän mitä odottaa - tilanne on nyt sitten tietysti ollut toinen noiden jälkeen ;) Kotia kohti lähtiessä oli ihan tyhjä olo ja voivoteltiin kuinka mikään ei enää tunnu miltään noiden bileiden jälkeen, mutta kyllä se siitä ja ens vuonna sitten taas mennään!
---
I was at the Weekend Festival a week ago with Iida and Roosa, it was my first festival experience ever and exceeded all my expectations by far :D I wasn't super familiar with edm before that and I was surprised at how much fun the two days were, definitely going again next year!!

2 kommenttia:

  1. Tahdon vain takaisin </3 nytki haikeana kattelen Deadmau5in keikkaa Weekend festivaalien facebooksivuilta

    VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)