keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

This is Berk

Heeey! Maanantaina käytiin Tampereella Roosan kanssa tsekkaamassa How To Train Your Dragon 2 ja oli kyllä älyttömän hyvä, hieno soundtrack taas kerran ja laidasta laitaan tunteita herättävä leffa :--) Käytiin myös froyolla, mun on tuo kirsikalla päällystetty ja etenkin mangosorbetti oli ihanaa! Käveltiin vähän keskustassa ja ehdittiin vielä pariin kauppaankin, Englannissa kaikki kaupat meni aina kuudelta kiinni joten oli ihme fiilis shoppailla H&M:llä puoli yhdeksän aikaan illalla :D
Valkoinen Cubuksen hame on vähän hankalan läpinäkyvä eikä tuonne voi oikein tunkea paidanhelmaa sisään, joten vietin hyvän tovin paitavalintaa kriiseillessä ja päädyin tollaiseen hassuun Primarkin parin punnan paitaan kun kaikki pitsipaidat olis näyttäneet liian juhlavilta, thug life ja sitä rataa. :---D Laukku Mangosta ja kengät Primarkista.
---
On Monday Roosa and I went to Tampere to check out How To Train Your Dragon 2 and I really loved it :--) We also had some froyo (mine's the one with the cherry on top) and went shopping as late as around 8.30pm which felt strange having gotten used to all the shops closing at 6 in England. :D The skirt is from Cubus, shirt and shoes from Primark and bag from Mango.

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana hame ja herkullisen näköstä toi froyo, oliko hintavaakin? :D

  VastaaPoista
 2. Kiitti :) Olihan toi 4,95 eli joo kallista, mutta sen arvoistakin tbh :--D

  VastaaPoista
 3. Hei pieni kysymys, mitkä on sun lempi online-vaatekauppoja? :) Sulla on aina niin ihania vaatteita ja ihana tyyli! (eikä Primarkia saa tilattua mistään :/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ainakin newlook.com ja dorothyperkins.com, sitten myös ebay :-D

   Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)