torstai 1. toukokuuta 2014

Everyday photos & my 20th birthday!

Eilen 30.4. vietin siis syntymäpäivääni ja pyöreitä vuosia tuli täytettyä, nyt oon sitten 20! Tänä vuonna ei oo ihan kamalaa ikäkriisiä hah, ihan siistiä että 'teini'vuodet loppuu ja ihan uus vuosikymmen edessä :--D
Käytiin hostperheen kanssa jo tiistaina synttäri-illallisella Nando'sissa koska eilen melkein kaikki oli pois kotoa, oli mahtava ilta niin ruoan kuin tunnelmankin puolesta! Eilinen meni onnitteluihin vastaamisessa, vikan kerran täällä Englannissa salilla käymisessä ja sitten illalla kavereiden kanssa pubissa. Sain ihania lahjoja ja kortteja, Suomesta tuli tänään paketit kotoa (nuo Kultasuklaan konvehdit sain porukoilta, eikö oo söpöt!) ja kavereilta, ja kyllä sitä siinä materialismionnellisuuden keskelläkin tajusi miten ihania ihmisiä mulla on ympärillä ja miten hyvin asiat on. <3
Kaverini Jessican hostäiti myy Stella & Dot -merkin koruja, ja yhtenä kertana kun olin Jessicalla käymässä noita koruja oli näytillä ja ihastuin sitten etenkin tähän sormukseen joka valitettavasti oli melkoisen kallis. Noh, eilen sitten pubissa tiesin saavani lahjan kavereilta ja odotin jotain korua, mutten todellakaan arvannut että se olisi tämä! Siinä sitten itkin meikit poskille ja toistelin "thank you":ta varmaan sata kertaa, ahah :D Erinomainen syntymäpäivä siis!
Nää kuvat on huhtikuun 9. päivältä kun kävin Lontoossa enkunkielisen tradenomikoulutuksen pääsykokeissa. Koe pidettiin Suomalaisella merimieskirkolla, oli ihan mielenkiintoista nähdä sekin paikka ja tietysti siistiä kuulla suomea :-D Kirkon yhteydessä oli pieni Suomi-shop josta ostin karkkia ja mämmiä (joka ei oikein uponnut hostperheeseen...).
Paikalla oli vaan yksi suomalainen mun lisäksi (terkkuja Sonja jos luet tätä!), kokeeseen rekisteröitymisen ja itse kokeen välillä oli n. 5 tuntia joten onneksi oli joku jonka kanssa mennä Canary Wharfin ostoskeskuksiin seikkailemaan. Canary Wharf on Lontoon bisnesaluetta eli melkein kaikilla ihmisillä tuolla oli tosi siistit vaatteet päällä, miehillä puvut ja naisilla kynähameet. Sulauduin ehkä jotenkin joukkoon, oli aika hauskaa käyttää tollasta asua kerrankin! Bleiseri H&M, hame ja kengät New Look ja laukku Primark.
Tein myös Facebookissa arkihaasteen (heti instagramissa tekemäni perään heh) ja ajattelin näyttää sen myös teille täällä. Viime perjantaina siis käväisin Tescossa ja ostin teetä (kyllä Englannissa asuminen on tehnyt tehtävänsä, oon oppinut juomaan teetä!!), Pop-Tartseja ja jännää suklaata. Lounaaksi löytyi sushia ja hedelmä/marjasalaatti.
Lauantaina mentiin Minsun kanssa käymään Bathissa, joka oli ehdottomasti kaunein kaupunki missä oon ikinä käynyt. Kuvia tulossa lisää pian ;)
Sunnuntai sujui kotona chillaillessa, Once Upon A Timea katsoessa ja nettishoppaillessa. Kävin myös kaverilla ja nappasin parit kuvat näteistä kukkivista puista.
Maanantai meni au pairin arkihommissa eli kotitöitä tehden ja lasten kanssa leikkien ja ilta pääsykoekirjojen parissa.
Tiistaipäivällä mentiin keskustaan kavereiden kanssa, sain ilmaisen suklaafrappuccinon Costan club cardilla ja illalla oli se synttäri-illallinen. :--)
Sellaselta näyttää arki täällä, ei sitä ookaan enää kuin kaksi viikkoa jäljellä! Suomeen paluusta on aika ristiriitaset fiilikset tällä hetkellä mutta eiköhän tää tästä :D
---
Yesterday was my 20th birthday, it was an amazing day filled with birthday wishes, lovely presents and a great night out with my friends. They gave me an absolutely beautiful ring which I didn't expect at all and I got very emotional haha :D
I also did an everyday photo challenge on Facebook and wanted to share the photos with you here as well but I'm too lazy to translate, sorry :--( Anyway, there's only two weeks of living in England left and even though it's quite bittersweet at the moment I think I'll be fine. :D

4 kommenttia:

  1. Minä arvasin että opit juomaan teetä!! jes

    VastaaPoista
  2. Ootan innolla kuvia Bathista! Oon aina halunnu tietää miltä siellä näyttää kun olen siitä vain lukenut kirjoissa. Ja en ole sitten ikinä tajunnu mittään kuvia kattoakkaan, eli hyvä että nään Bathin sun kuvien kautta! Ehkäpä itsekkin vierailen siellä kun Englantiin pääsen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan spämmätä oikein monta kuvaa sieltä :D Jos jossain kaupungissa kantsii käydä täällä niin se on Bath!

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)