tiistai 11. helmikuuta 2014

A windy day in London

Viime lauantain vietin taas Lontoossa, ensin kahden italialaisen kaverin kanssa ja sitten iltapäivällä tapasin viisi muuta suomalaista au pairia :--) 
Päivä alkoi St Pancrasin asemalta ja nyt vasta hokasin miltä King's Cross näyttää ulkoapäin. Jotenkin olin aina mennyt sinne sisään tubesta tai jotain enkä tajunnut että se onkin toi rakennus!
Tän valaistumisen jälkeen otettiin suunnaksi Piccadilly Circus, Eroksen ympärillä oli epäesteettisesti tollainen aita mutta sen edessä seisoskeli tyylikkäästi kilttiin pukeutunut mies säkkipilliä soittamassa joten pitihän se teille jakaa. Sillä oli myös tollainen kettukoriste päällä (ettei olis vyölaukku!), ihan siisti :D Löydettiin sitten vahingossa tiemme Whole Foods Marketiin joka on siis lähinnä terveys/luomujuttuja myyvä ruokakauppa. Siellä tuli ihan sellanen fiilis että jos olisin rikas lontoolainen niin tekisin ehdottomasti kaikki ruokaostokset täällä, niin paljon kaikkea mielenkiintoista löytyi! Sieltä sai myös ostaa ruokaa lämpimistä ruokalajeista salaattibuffetiin ja jälkkärivalikoimakin oli ihana, otin tollaisen Eton Messin eli kermavaahtoa ja mansikoita <3
Suomalaisporukalla sitten kierreltiin kauppoja Oxford Streetillä ja käytiin syömässä Spaghetti Housessa. Jollain sivukadulla oli tollainen upea kreikkalaisrakennus perustalojen keskellä, aivan ihana :--D
Illalla suunnattiin vielä Topshopiin josta vaatteiden sijaan löytyi Bubbleologyn kuplateetä jota piti kokeilla. Omani oli mangonmakuinen ja muuten tosi hyvää, mutta tuolla pohjalla oli tollaisia ihme tummia limapalloja joista en oikein välittänyt :<
Topshopista ostin myös taivaallisen peanut butter -cupcaken jonka söin seuraavana aamuna lueskellen Wonderland-lehden numeroa jossa Emma oli guest editorina :--) Tossa lehdessä on jotain 350 sivua joten piti ihan ottaa kirjanmerkki käyttöön!
Ja tällaisia juttuja sitten ostin Lontoosta, tea towel (jo neljäs tänä Englannissaoloaikanani ostettu...), sydänkuosinen t-paita ja ketjukaulakoru Primarkista, pöllökoru (vaan £1,50!!) Lillywhitesista ja vihreä mansikkatee Whole Foods Marketilta.
Tosi mukava päivä oli vaikka sää oli järkky, tosi tuulinen ja sadekuurot oli rankkoja. Perjantaina alkaa koulujen half term ja mulla on edessä viiden päivän Lontoon-loma, can't wait!
---
I spent last Saturday in London, first with two Italian girls and then I met with five Finnish au pairs :--) First we went to Piccadilly Circus where a man stylishly dressed in a kilt was playing a bagpipe and then we accidentally found our way to Whole Foods Market where I had that delicious Eton Mess. In the afternoon we Finns went shopping on Oxford Street and then had dinner in Spaghetti House. The last shop we visited was Topshop where instead of clothes we bought bubble tea and cupcakes :--D I indulged in the cupcake the next morning while reading Wonderland magazine, guest edited by Emma - the magazine has about 350 pages so a bookmark was highly necessary!
I bought (yet another...) tea towel, a heart-printed tee and a chunky chain necklace from Primark, an owl necklace from Lillywhites and strawberry green tea from Whole Foods Market. It was a great day despite the horrid, super windy and showery weather. Half term begins on Friday and I'm heading back to London for a little five-day holiday, can't wait!

15 kommenttia:

  1. Lontoo taitaa olla sulle tätä menoo tutumpi ku rakas pääkaupunkimme Helsinki? :DD

    VastaaPoista
  2. Eiiiikä, tuli kaamee Lontoon ikävä ♥

    Mutta ihania kuvia taas ja tosi kivoja ostoksia, nyt löysit tommosen hienon ketjukaulakorunkin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii :-( Tuu tänne lomailemaan!! Ja jep nyt oli sopivan hintanen ja muutenki kiva ketju niin piti ostaa :D

      Poista
  3. eiks ne limapallot oo just ne bubblet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, kaverin juomassa niitä ei tosin ollut ollenkaan joten enpäs tiedä :----D

      Poista
  4. satuin eksymään tänne ja oon ilonen että eksyin! ihanan symppis blogi, oot hirveen nätti ja sun tyylis on ihan mahtava! t. uus lukija :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa lukemaan! :D

      Poista
  5. oliks sul hyvä enkku ku lähit auppariks? tartteeks britteihi mtn viisumii vai voiks sinne vaa lähtee aupairiks? voisko sinne jäädä tekee töitä aupair jutunn jälkee vai tartteeks siihe eriksee jotai työlupia? 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla oli jo lähtiessä aika sujuva enkku (kirjotuksista tuli L) ja nyt tietysti vaan parantunut :) Ei tarvii mitään viisumia tai sen sellaisia, kunhan lähtee vaan! En ole ihan varma tuosta työjutusta, sitä varten on ehkä enemmän paperihommia ja luultavasti pitää hankkia brittiläinen tili ja vakuutus, mutta suht helposti se kuulemma hoituu.

      Poista
    2. okayyyy kuulostaa kivalta 8---)

      Poista
  6. ootko saanu paljon hyviä kamuja siel? :) oot söpö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos :D Kyllähän sitä on paljon uusia ihmisiä tullut tavattua joista muutamasta on tullut tosi hyviä ystäviä :)

      Poista
  7. tee videopostaus enkuks;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videopostausta oon kyllä suunnitellut, saa nähdä jos sisällyttäisin siihen myös vähän enkkua ;)

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)