torstai 2. tammikuuta 2014

A look back at 2013, part 1/2

Taas on aika muistella viime vuotta, tällä kertaa puoli vuotta kerrallaan joten toivottavasti jaksatte lukea :----D
 Tammikuun 1. päivänä lähdettiin Tahkolle laskettelemaan äidin ja Roosan kanssa, oli mahti reissu! Pohdin minne hakisin yhteishaussa, suunniteltiin kesän Lontoon-reissua, luin Deathly Hallowsia, pelattiin Pinballia, ja maastoiltiin vuokraponin kanssa aurinkoisessa metsässä.
 Lukuloma alkoi ja kiinalainen ravintola kiinnosti enemmän kuin äikän kertaus, lähettelin kesätyöhakemuksia, kirjoitin äikän tekstitaidon ja kuuntelin enkun ja ruotsin, penkkariasu valmistui viime tingassa mutta kuitenkin, vietettiin penkkareita ja käytiin abiristeilyllä (loistoreissu!!), rakastuin tähän, olin jo kevätfiiliksissä ja katsoin Oscarit.
 Ostin Lanan levyn, pelasin Sly Cooperia pleikalla, bongasin peuran tallireissulla, oli äikän, enkun, ruotsin ja matikan kirjoitukset joista kaikista lähdin hyvillä mielin, kesäloma alkoi periaatteessa, hain ammattikorkeakouluihin ja maalasin vesiväreillä.
 Käytiin lenkeillä Nipsun kanssa, tein banaanilettuja, sain uuden läppärin, väänsin ennakkotehtäviä, kävin Kuhmoisissa tupareissa, tein blogin 100. postauksen, pääsin kesätyöhaastatteluun missä yllätyksekseni töiden alkamisaika sovittiin sitten samalla, ostin yo-mekon ja -lakin ja täytin 19 vuotta jota juhlistettiin kavereiden kanssa Tampereella.
 Olin kesätöissä päiväkodissa (viihdyin loistavasti vaikka eka työviikko menikin flunssassa), kävin koiranäyttelyssä, pidin synttäribileet, Nipsu täytti 7, yo-tulokset tulivat, piirsin töissä niin leppäkerttuja, yksisarvisia kuin liikennemerkkejäkin, katsoin Spirit - Villi ja vapaa -leffan moooonen vuoden jälkeen (se on paras!!), seikkailin Helsingissä ja leivoin macaroneja.
Valmistuin ylioppilaaksi ja vietin ihanan juhlapäivän, käytiin markkinoilla ja synttäribileissä, vuokraponi muutti uudelle tallille ja tallimatka lyheni 20 minuutilla onneksi, lisää seikkailua Helsingissä, suoritin autokoulun kakkosvaiheen, käytiin strutsitilalla missä peurat kiinnosti enemmän tbh, vietettiin juhannusta järven rannalla, kastoin talviturkin ja harrastin kotimaanmatkailua.

Tuli ikävä kesää haha :--D Kohtahan se sieltä tulee ja postaus loppuvuodesta 2013 tulossa myös pian!
---
A summary of the year 2013 from January to June, too lazy to translate but feel free to behold the photos. :--D

2 kommenttia:

  1. Silmiin pisti toi että olit kesällä töissä päiväkodissa, ja tuli pari kysymystä mieleen: Oliko päiväkoti kunnan oma vai ykstyinen? Minkä suuruinen sun palkka oli suunnilleen, ja minkä pituisia työpäivät? Niin ja kuinka kauan olit kyseisessä paikassa töissä? Mulla itsellänikin kun lukio loppuu siinä talvella, niin töitä haluaisin ehdottomasti ja päiväkoti olisi kyllä ihan ykköspaikka. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnan työpaikka oli joten palkka oli se huikea 770 e (jos oikein muistan) + lomakorvaukset. Olin töissä klo 8-15 ja koko toukokuun kesti (20 työpäivää) :) Vaikka toi palkkaus on ihan naurettava niin kävin tuolla kyllä tosi mielelläni, menisin uudestaankin!

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)