sunnuntai 29. syyskuuta 2013

I like blackberries

Heips taas kaikki! :--)
Ylläolevat kuvat on viime tiistailta jolloin taas tuli käytyä lounaalla kaupungissa ja käveltyä ympäriinsä. Täällä kasvaa ihan puistopuissa tollasia helvetillisiä vihreitä piikkipalloja jotka sitten putoaa sieltä puusta millon haluaa - ja auta armias jos oot tollasen tiellä... :----D En siis ole saanut tuollaista niskaani, mutta noi piikit on tosi terävät ja toi varmaan oikeesti voi tehä vahinkoo, mikä idea oli istuttaa tollasia puistoihin???
Sain tiistaina myös paketin kotoa! Siinä oli kuvassa näkyvien juttujen lisäksi yhdet kengät, ja joo, toi oranssimusta juttu on juustohöylä. :D Näille se on ihan uus juttu, reaktiot oli väliltä "that's so cool" ja "why don't you just use a knife to slice cheese?", mutta siis miksi edes haluaisin leikata juustoa leivälle veitsellä kun on juustohöylä? Tai no niin, näillä ei sitä ole joten joutuvat (tai joutuivat) sitten syömään hirveän paksuja juustoviipaleita. :D Ja Hopeatoffeeta oli pakko saada, tuli kyllä nostalginen olo kun niin monen vuoden jälkeen sai taas noita! Fazerin parhaat tuli pyytämättä mutta en valita, etenkin kun siinä pussissa olevat inhoamani appelsiinikarkit oli jätetty Suomeen :')
Keskiviikon aamiainen ft Teen Vogue, Pop-Tart ja kreikkalaista jugurttia persikanpalojen ja mansikoiden kera<3
Ainii ostin tällasen kasvoille, makso vaan 4 puntaa ja kannatan ehdottomasti kokeilemaan! Tekee ihosta tosi sileen ja kuulaan :--)
Eilen vierailin myös täällä Englannissa asuvilla sukulaisillani ja maistoin karhunvatukoita ekaa kertaa ikinä, me likes<3

Eilen olin kotibileiden ja klubbailun jälkeen kotona vasta noin kolmelta yöllä, ja valitettavasti päänsäryissäni täällä kirjottelen tätä postausta :D Siitä huolimatta on kyllä ollut tosi hyvä päivä so far, näätte myöhemmin miksi!
---
Hiii again, here are photos from the past few days! The first six are from Tuesday when I went to town to have some lunch and afterwards walked around. I can't understand why there are trees with those awfully sharp-spiked 'fruits' growing on them in public parks, it can't be too pleasant if one of those drops on your head. :'D On Tuesday I also got a parcel from home, there was also a pair of shoes and I wanted a cheese slicer because that's not used here in England!
On Wednesday I had a peaceful and unhurried breakfast with Teen Vogue, a Pop-Tart and some Greek yogurt with peach.
I bought that facial brush at The Body Shop and definitely recommend it, it makes my skin really smooth and clear!
Yesterday I visited relatives of mine who also live in England and they had blackberries growing on their yard, so I tried them for the first time ever and it was love at the first taste<3 Yesterday also included a house party and clubbing so here I am blogging with a dumb headache. That aside it's been a great day so far, you'll later see why!

10 kommenttia:

  1. Karhunvatukat on superhyviä! Niitä saa Marks&Spenceriltä. Oon niin jade, mäkin haluan Englantiin ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin nähny niitä kyllä kaupoissa mutten halunnu ostaa jos en tykkäiskään :D Tuu käymään täällä mun luona hei! ;)

      Poista
    2. Anna rahaa niin tuun heti! :D missä päin sä tarkalleen oletkaan?

      Poista
    3. Hahah :D Bedfordissa, noin tunnin junamatka Lontoosta pohjoseen!

      Poista
  2. tosi ihania kuvia! ihana postaus :3 on niin kiinnostava lukea sun postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti, kiva kuulla että tykkäät lueskella näitä! :)

      Poista
  3. Niin ihania kuvia! Tuo kasvoharja näyttää mielenkiintoiselta. Haluaisin myös ostaa jonkun tuollaisen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeile ihmeessä jos tulee jossain vastaan tollainen harja :D

      Poista
  4. Hei nyt kyllä lähden heti huomenna body shoppiin ostoksille! Mutta ihana postaus jälleen kerran, näitä on niin mielenkiintoista lukea! Ja voi eiii miten suloista jättää inhoamasi karkit pois lähetyksestä :') jos tollainen mötkylä tippuisi niskaan rupeaisin kiljumaan ja juoksemaan päätä pahkaa karkuun vaikka noi piikit ei mua koskettaiskaan d:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii! Kiitos, kiva kuulla että ihmiset tykkää lueskella näitä :D Joo oon aina puistoissa varuillani nykyään :------D

      Poista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)