perjantai 13. syyskuuta 2013

Cats cats everywhere

Hiya! Nyt oon ollut täällä viikon ja sateinen arki on lähtenyt käyntiin, päivisin on välillä vähän tylsää kun ei ehdi tavata muita au paireja (tai ehkä ehtii, mutta toisaalta jos menee tonne keskustaan niin rahaa menee aina johonkin...) ja kotityöt vie yllättävän paljon aikaa :--D Aion kuitenkin alkaa käydä salilla ja ehkä jollain tanssitunneilla pian, ja tän perheen isän työkaverilla on hevonen jota käyn katsomassa joku päivä!
Keskiviikkona kävin Miian hostperheen talossa, siellä on kolme kisua ja mulla ei yhtään, unfair!! :---D
Käytiin keskustassa lounaalla ja tuolla on yks kauppa joka myy Pandan lakuja! Tollasia hassuja natural-versioita vaan mutta kuitenkin.
Näin ton neuleen maanantaina Nextissä ja se jäi sitten kummittelemaan mieleen niin pahasti että kävin ostamassa sen tiistaina, vaikka hintaa oli 35 puntaa. Toi farkkukaulus on ommeltu tohon kiinni, aika kätevää :----) Tarvitsin myös jonkunlaisen baarilaukun ja toi lievästi sydämenmuotoinen yksilö löytyi Shoe Zonesta 7 punnalla. Ostin myös taas yhen lehden, Primarkista korvikset ja - taas kerran Seventeenin mainoksien uhrina - Baby Lips-huulirasvan.
Vikassa kuvassa näkyy muuten vähän ensimmäistä ikinä ostamaani bleiseriä, löysin sen H&M:n aleista kympillä. Ekan kerran tota käyttäessäni olin ihan kauhistunut kun se tekee joka asusta niin siistin ja... miks mulle tulee vaan englanninkielisiä sanoja mieleen? "Smart", "sharp", "polished" ja niin edelleen. :D Noo kuitenkin, tykkään siitä kovasti ja toi kuosi on ihana!
Tänään seikkailin lähiseudulla ja löysin tieni jonkinlaiselle aika köyhälle "ostoskadulle" josta ostin ihanan suklaacupcaken! Näin myös tollaisen kissan joka ihan selvästi vastas mulle kun sanoin sille "hello". :D Tänään myös hakiessani toista poikaa koulusta vastaan tuli musta kissa ja siitä pojasta oli ihan hassua kun juoksin sössöttäen silittämään sitä :--D
Viikonloppuna on villisti suunnitelmissa jonkinlaiset pyjamabileet/leffailta muiden au pairien kanssa, saa nähdä mitä niistä tulee :D Palaillaan taas!
---
Hey all! I've become quite accustomed to the daily life here, it's not too glamorous during the week when you don't have time to meet the other au pairs (or you do but every time you go to the town centre you spend some money...) and housework takes a lot of time. This weekend we've got a pyjama party planned for tomorrow, should be fun? :D
On Wednesday I went to Miia's host family's house, they've got 3 cats there (and I have none, boo) so it was lovely! We had lunch and wandered in shops and even managed to find some Finnish liquorice in one! I've also bought a lovely although expensive (£35) sweater in Next, a mildly heart-shaped bag (£7) in Shoe Zone, earrings from Primark, another magazine and Baby Lips lip balm. 
Today I explored the nearby area and found a shopping street of sorts, there were mostly tiny shops and restaurants so nothing special. I did buy a lovely chocolate cupcake though! You can also see my new (and first ever) blazer in that photo, at first I thought it made me look too polished but now I'm used to it and it's great. I also met the cat in the second last photo today and it clearly answered me when I cooed "hello" to it<33

10 kommenttia:

  1. Olen niin kateellinen sinulle... siis ihan kaikesta kateellinen. Vaatteistasi, ulkonäöstäsi ja elämästäsi. Olet ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata tuhlata aikaa kadehtimiseen vaan ennemmin tehä jotain omien unelmiensa eteen, right? :)

      Poista
    2. Kadehdin silti :> en tosin käytä siihen paljon aikaa. Blogissasi piipahtaminen saa oloni harmoniseksi - ja samalla myös kateaksi mutta kaipaavalla tavalla.

      Poista
    3. Aaw jännä kuulla että mun blogi aiheuttaa tollasia fiiliksiä :')

      Poista
  2. tosi tosi ihana postaus! :3 oot niin kaunis ja muutenkin ihania kuvia :3

    VastaaPoista
  3. Onko sulla instagramia ?:)

    VastaaPoista
  4. Voihan pökkelö. Kjähh, odotan jo malttamattomana uutta postausta. Olet kaunis

    VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)