keskiviikko 7. elokuuta 2013

London 2013: day 4

Neljäntenä Lontoo-päivänä eli torstaina 26. heinäkuuta harrastettiin ainakin aamupäivällä muutakin kuin shoppailua ja lähdettiin käymään Natural History Museumissa! Oli tosi hieno ja monipuolinen, ite rakennuskin oli jo tosi vaikuttava.
Museolta lähdettiin seikkailemaan Camden Marketiin ja siellä tuli yllätys yllätys tehtyä lisää hankintoja, siellä sai tinkiäkin :D
Tässä hamuan yhtä täydellistä satchelia jota en ostanut kuitenkaan koska luulin ettei se mahtuisi laukkuun. Olis mahtunut. Vikana päivänä oli lähellä etten karannut takaisin tuonne ostamaan tota :---D Ihan hyvä että sain hillittyä itseni koska omistan niitä muutenkin jo neljä. Tai no, seuraavan kerran kun tuonne pääsen niin ostan kyllä viidennen.
Päivän viimeinen etappi oli mikäs muukaan kuin Big Ben! Oli kivaa kävellä Thamesin viertä ilta-auringossa, siellä näky niin hienoja taloja ja muutenkin<3
Kun oltiin saatu tarpeeksi kuvia lähdettiin takaisin Ilfordiin...
Ilfordin juna-asema vauu, siitä oli joku 5 min kävelymatka meidän hotellille :----)
---
On the 4th day in London we went to Natural History Museum, Camden Market and to see Big Ben. :3

4 kommenttia:

 1. Nämä sun Lontoopostaukset on IHANIA!! :) En muuta voi sanoa. Ja kateellisena luen tarkkaan jokaisen postauksen ja haikailen, että ittekin pitäisi päästä Lontooseen vielä.

  http://insppiration.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että tykkäät! :--D Varmasti pääset vielä joskus :)

   Poista
 2. Uaaaaaa kauhee Lontookuume, kerran oon siellä käyny ja kyllä kuumottas päästä takas! Natural History Museum on hieno paikka ja Camden Town miun ehdoton lemppari.

  VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)