maanantai 6. toukokuuta 2013

19 now

Tässä muutama kuva kuluneen viikon ajalta, siihen on mahtunut muun muassa 19-vuotissynttärini, vappu ja vähän lisää synttärijuhlintaa. :--D Syntymäpäiväni eli 30.4. vietin GT:n punaisessa mekossa ja tiaara päässä, ja lisäksi mulla oli takin selkämyksessä kiinni lappu jossa luki "birthday girl"! Pyörittiin siis Koskenrannassa kavereiden kanssa ja oli aika hauskaa saada tuntemattomilta onnitteluja :D
Lauantaina juhlistettiin vielä uudelleen synttäreitä, ja päällä oli tuo Hulluilta päiviltä ostettu mekko jonka hankkimisesta aiheutuneesta päänvaivasta selitin tässä postauksessa. Kengät New Lookista.
Ja näin aiheeseen liittyen, onnistuin muuten saamaan kesätöitä eräästä päiväkodista ja nyt on koko toukokuu töitä! :--) Tulin tosin kipeäksi heti ekan päivän jälkeen, mutta muuten on ollut kivaa aikaisista aamuheräämisistäkin huolimatta.
 Nyt Huippista katsomaan B&J:n kera, moip!
---
Here are a few photos from the past week. The week has included my 19th birthday, the May Day and some more birthday celebrations. On last Saturday I wore that light blue dress and the heels are from New Look. Now I'm off to watch ANTM, see ya!

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja noi asut on tosi kivat! :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvää synttäriä, näin myöhässä !

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihana blogi sinulla, liityn ehdottomasti lukijaksi!
  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun blogini :)

  ♥ : http://blomqvistsofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)