keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Collars and new in

Tän päivän 'asu'kuvaa, H&M:n neule + kaulus-t-paita Primarkista.
Viime lauantaina mentiin Roosan kanssa seikkailemaan Tampereelle, tuli suunnitelmien muutosta ja vaikka mitä, mutta hyvä reissu oli kuitenkin. :D Ur & Pennistä löytyi tollainen upea kauluskoru, eikä se ainakaan haitannut että se oli -70 % alessa ja maksoi vähän päälle vitosen :-----) Olin myös uuden ripsarin tarpeessa mutta päätin saitailla, joten ostin ton koska se oli halpa. Skopunktenilta löytyi sitten uudet nudet korkkarit, noissa on mukavan matala korkokin (n. 8 cm) niin ei jalat kärsi kovin pahasti ! Lisäksi löysin sinisen pitsihameen joka noissa kuvissa toimii taustana, siitä kuvaa sitten käytössä.
Niin ja kamerahan mulla oli luonnollisesti mukana, mutta sen kanssa kävi vähän epäonnisesti... kun otin kameran ekaa kertaa laukusta ottaakseni jostain Koskarin koristepalloista kuvan, huomasin että kamera oli vahingossa ollut koko ajan päällä laukussa ja sinne oli mennyt sitten akusta kaikki virta. Voitte arvata ärsyttikö (ja ärsyttikö vähän lisää kun vara-akku olis maksanut yli 60 e)<3
Sitten ostin myös vähän biotiinia, tarkoituksena olis kasvattaa hiuksia ja mun kynnetkin on ärsyttävän pehmeät ja välillä liuskoittuvaiset, joten toivottavasti tää parantaa asiaa. :--)
---
Hi all! Today I wore a Primark collar t-shirt with a H&M sweater, their combination looks cute - to me at least! Last Saturday Roosa and I went to Tampere, there were changes of plans and whatnot but it was a nice day all in all. I bought that gorgeous golden collar necklace, it was really cheap as it was on sale -70 % :--) I found a new mascara and nude heels too & a blue lace skirt that is the background for the three pics, you'll see it when I wear it. I also bought some biotin pills in the hope that my hair and nails would get a bit stronger, we'll see if that works!

2 kommenttia:

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)