keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Blue flowers

Otsikointi on paras.
Kuvat eiliseltä, koulussa oli pelkkä yhteiskuntaopin koe ja sen jälkeen Roosan kanssa syötiin kiinalaista, tehtiin kynnet ja asukuvailtiin (ja ostin jo toisen joulukalenterin...). Roosan kynnet ovat nuo vasemmanpuoleiset violetit, itelleni tein joulukynnet lumihiutalein ja pakko oli kokeilla pikkurilliin vihreää kimalletta :--D
Päivän asu (pahoittelut epätarkoista kuvista, tolla 50 mm putkella on alkanu oleen vähän tarkennusvaikeuksia): neule H&M, hame (oikeasti mekko) Gina Tricot, satchel Seppälä, kaulakoru Primark ja kengät eBay.
Äiti kävi Hesassa ja toi Daysta yllätyksenä tollaisen ihanan peurakoristeen, sen voi ripustaa roikkumaan kuuseen tai sitten pitää koriste-esineenä. Tykkään tosta ihan sikana tuitui!
---
These pics are from yesterday, I only had one exam in the morning and the rest of the day was free, so Roosa and I went to get some chinese food, did nails (mine are on the right, so christmassy!), took outfit photos and I also bought another chocolate Christmas calendar (the Mars one).
The outfit consisted of a H&M sweater, Gina Tricot skirt (it's actually a dress tho), Seppälä satchel, Primark necklace and the shoes are from eBay. The deer was bought to me by mom, although I didn't expect it at all and it was such a nice surprise! 

Ja hei, teitä on jo 60! ♥ Olisko postaustoiveita tai -ehdotuksia? :)
There are already 60 of you readers, wow! ♥ Any suggestions what I could blog about?

16 kommenttia:

  1. Kiinalainen ruoka on sitä parasta! <3 :)

    http://passengerandthebaker.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vautsi. Löysin tän blogin just ja on ihan pakko sanoa että tykästyin tähän kauheasti ! Sulla on upea tyyli [ja postauksen asu onkin jotain niin kaunista että...], vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä mitänyt selasin muutaman postauksen taaksepäin ja oot vielä nuin kauniskin. :---) Jään ehdottomasti seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, ihana päivän piristys tää sun kommentti! :') Tervetuloa :--)

      Poista
  3. Sä teit muistaakseni joskus kesäkuussa postauksen, jossa kävit Lontoon Harry Potter -studiolla, niin muistatko minkä hintasia joka maun rakeet oli? Meen ite ens viikol Lontooseen samaan paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps siellä tuli käytyä (ei sillä että olisin tarpeekseni saanut yhdestä kerrasta tosin :D), joka maun rakeiden hintaa en ihan tarkalleen muista kylläkään... Saattoi olla niin, että ne oli kalliimpia kuin oletin joten sen takia ostettiin kaverin kanssa yks pakkaus puoliksi, mutta sanoisin että korkeintaan 10 puntaa, tuskin niinkään paljon. Ja kannattaa tosiaan varata ihan reilusti rahaa sinne :--D

      Poista
  4. Aaa ihana asu ja kaunis sinä ♥

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana blogi! pakko alkaa seurailemaan :---)

    VastaaPoista
  6. Kivanen toi peurakoriste!! Ja oot muuten tosi nätti! :)

    VastaaPoista
  7. Sulla on aivan ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania nuo metsäkuvat <3 !!


    http://kakezs.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Canon EOS 600D + kit + 50 mm f/1.8 + 55-250 mm IS

Kiitos kommentistasi! ♥
(I also speak English so don't be shy! :D)